Catàleg Editorial Tria
Autors Bernat Nadal
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Bernat Nadal (Manacor, 1950)

Editorial Tria llibres, Jesús Tuson Entra en el món de la literatura de la mà de Miquel Àngel Riera i de Blai Bonet. Publica el primer poemari La desintegració del desig als vint anys i obté alguns premis literaris (Ciutat de Manacor, Andreu Roig de Campos).

L'any 1972 participa, juntament amb Josep Albertí i Damià Huguet en la proposta "Poesia 72", una mostra de tres autors joves amb l'apadrinament de Blai Bonet. A més de narrativa ha fet treballs d'assaig d'història contemporània El clero i la guerra civil a Manacor, una monografia artística Nunsi i narracions Petrus i altres encara inèdites.

A mitjans dels 80 deixa de publicar i reapareix el 2005 precisament amb el llibre que reeditem, Memòria fòssil un llibre de poemes -dedicat a la memòria de Miquel Àngel Riera- en el qual analitza el buit que deixen les persones absents en un viatge pels camins del propi passat amb incorporacions de referències literaris.

Tot seguit publica El vestit vermell, Proa, 2008, poesia amorosa barrejada amb crítica social i el 2009 apareix La carn que cruix, Moll, Premi Mallorca 2008. Amb aquests tres darrers llibres se'ns ofereix el poeta en la seva etapa més madura i consolidada que predica la recuperació de la sensibilitat humana i literària.


Obres de l'autor a l'Editorial Tria:

Editorial Tria, Jesus Tuson, Paraules en la corda fluixa Memòria fòssil (2009)


Mira l'entrevista a Bernat Nadal en Alta Definició (HD) Vimeo.

Contacta amb l'autor:
bernatnadal@editorialtria.com