Catàleg Editorial Tria
Autors Hèctor López Bofill
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Hèctor López Bofill (Badalona, 1973)

Editorial Tria llibres, Jesús Tuson Escriptor, doctor en Dret i professor de Dret Constitucional de la Universitat Pompeu Fabra. Com a jurista ha publicat, entre d'altres, els següents llibres: La Democràcia Cuirassada (Esfera dels llibres, 2005), Decisiones interpretativas en el control de constitucionalidad de la ley (Tirant lo Blanch, 2004), Conflicto de competencias y jurisdicción ordinaria (Marcial Pons, 1999).

És autor de desenes d'articles en la seva especialitat publicats a diverses revistes estrangeres, entre les quals "Jahrbuch des Öffentlichen Rechts." Al 2004, va publicar el seu assaig més cèlebre: La Independència i la Realitat. Bases per a la sobirania de Catalunya (Moll). Com a poeta, ha publicat Poema de Calipso (Columna, 1995), La Reconstrucció de l'Aristocràcia (Proa, 1999), La Revolució Silenciosa (Proa, 2001), pel qual va obtenir la Flor Natural dels Jocs Florals de Barcelona, i Les Genives Cremades (Proa, 2004), premi Ciutat de Palma.

Al 2003, va ser guardonat amb el premi Josep Pla de Narrativa per la novel·la L'Últim Evangeli (Destino, 2003). Al 2006, va publicar la seva segona novel·la Neopàtria (Proa). Al 2007, va obtenir el premi de relats "El Temps de les Cireres" de Seròs pel llibre El principi satànic (Proa).

Forma part del grup poètic Els Imparables, que ha impulsat una renovació estètica i generacional a les lletres catalanes. Una mostra de l'obra d'aquest grup d'autors es troba aplegada a l'antologia Imparables (Proa, 2004). Col·labora habitualment al diari AVUI i al programa Els Matins de TV3..


Obres de l'autor a l'Editorial Tria:

Editorial Tria, Jesus Tuson, Paraules en la corda fluixa Constitucionalisme a Catalunya (2009)Contacta amb l'autor:
hectorlopezbofill@editorialtria.com