Catàleg Editorial Tria Altres Arbres, Sílvie Rothkovic
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 13 euros (IVA inclòs) ebook: 8,85 euros (IVA inclòs)

Sílvie Rothkovic
Altres arbres

Tria de Poesia, 4
Català. 96 pàgines. 11 × 17'5 cm. Primera edició. 2011
ISBN: 978-84-92912-13-1
Il·lustració de coberta: Oriol Malet

Sílvie Rothkovic - Altres arbres


La contemplació de l’art activa tota una sèrie de mecanismes interns en l’espectador que fan que la interacció amb l’obra no sigui mai una activitat buida d’emocions.Curiositat i plaer estètic, plasticitat visual, fred o indiferència, ordre i perspectiva, desordre i caos en l’espai, música, poesia, referències creuades entre manifestacions artístiques…

A Altres arbres, el seu segon poemari, Sílvie Rothkovic s’endinsa en el món de l’art contemporani de la mà de les paraules, per capturar una sèrie d’instantànies poètiques que li suggereixen les obres de diversos artistes del segle XX (Richard Long, Robert Smithson, Sol LeWitt, Carl Andre, Walter De Maria…).

Els poemes del llibre evoquen (amb una extraordinària precisió subjectiva) les imatges, les formes i les sensacions que l’observació de cadascuna d’aquestes obres produeixen en l’espectadora.

Altres arbres és una excel·lent col·lecció de polaroids lleugerament desenfocades, d’impressions sobre el paper, amb les quals l’autora ens transporta al seu particular univers artístic, literari i musical.
Per què l'editem?

Altres arbres ens va captivar per la força dels versos de Sílvie Rothkovic de què ja havíem pogut gaudir en el seu primer poemari Helicòpter (LaBreu Edicions, 2006). I, sobretot, el poemari ens va interessar per la manera com l'autora explora amb una veu pròpia i única el territori comú on coexisteixen les arts plàstiques, la literatura i la música.


Fullegeu el llibre...

Comparteix


Opcions de compra

Format PAPER a via ReadOnTime (recomanat)

Format PAPER a
Format PAPER a (recomanat als EUA)
Format PAPER a (recomanat a Alemanya)
Format PAPER a (recomanat a França)
Format PAPER a (recomanat al Regne Unit)

Format eBOOK a Todoebook
Format eBOOK a Comprar a Laie llibreria
Format eBOOK a
Format eBOOK a La Casa del Llibre

Qui somContacteMailing List