Catàleg Editorial Tria El cop de la bala - A joc de daus, Josep Lluís Roig
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 12,91 euros (IVA inclòs) ebook: 7,74 euros (IVA inclòs)

Josep Lluís Roig
El cop de la bala - A joc de daus

Tria de Teatre, 1
Català. 152 pàgines. Butxaca. 11 x 17,5 cm. Primera edició. 2009

Editorial tria: Josep Lluís Roig, El cop de la bala - A joc de daus

En El cop de la bala hi ha una fossa comuna de la Guerra Civil amb una víctima realment afortunada i dos joves que, setanta anys més tard, veuen com un vestigi del passat interfereix en les seues vides de manera inesperada. Una mostra més que el passat té ramificacions imprevistes en el present i que, potser per això, hi ha aspectes de la història que no hem d'oblidar per tal de poder entendre algunes coses del present.


Què passaria si portàrem Ausiàs March i Jordi de Sant Jordi -amb les seues amants, Teresa i Helena- al segle XXI, els férem viure en cases minimalistes de disseny, els embolicàrem en un història d'infidelitats, rivalitats i enveges poeticoempresarials, i els férem partícips de reflexions iròniques i mordaces sobre la vida en parella, el sexe i la mort? Un joc dramàtic que J. L. Roig resol en A joc de daus, la segona peça teatral d'aquest volum que inaugura la col·lecció Tria de Teatre.

Per què l'editem?
Volem recuperar textos de qualitat que ara són difícils de trobar, per això reeditem A joc de daus, per fer accessible un joc dramàtic ben interessant que va ser premiat però que no es troba per les llibreries. I com que no volem oblidar els mal anomenats gèneres menors i ens agraden els temes d'actualitat, amb A joc de daus publiquem El cop de la bala, una obra de teatre original en què la memòria històrica és ben present.

Fullegeu el llibre...
Comparteix


Opcions de compra

Paper a ReadOnTime (recomanat Europa)
Paper a (recomanat EUA i resta del món)

ebook a Todoebok
ebook a La Casa del Llibre
ebook a El Corte Inglés

Qui somContacteMailing List