Catàleg Editorial Tria Paraules en la corda fluixa, Jesús Tuson
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 13,95 euros (IVA inclòs) ebook: 8,37 euros (IVA inclòs)

Jesús Tuson
Paraules en la corda fluixa

Tria d'Assaig, 1
Català. 114 pàgines. Butxaca. 15 x 21 cm. Primera edició. 2009
ISBN: 9788493761806


Editorial Tria, Jesus Tuson, Paraules en la corda fluixa

Les paraules són part essencial i inexcusable de la comunicació pròpia de l'espècie Homo sapiens. A Paraules en la corda fluixa, Jesús Tuson, un dels professors de Lingüística més reconeguts del nostre país, ens parla d'aquests símbols amb els quals som capaços de proclamar la veritat, de parlar amb precisió sobre les coses del món, i també de construir els universos de la fantasia.

Un ingredient sense el qual no sabríem imaginar la nostra condició humana. Però les paraules són, alhora, l'instrument més sofisticat per a la manipulació i la mentida.

I és que, com diu l'autor, "les paraules ens forneixen una imatge ben complexa del món, en concordança amb la nostra tòpica dualitat humana. Paraules en joc, esmunyedisses, perilloses i persuasives. Paraules, en definitiva, en equilibri inestable, entre la glòria i la misèria."CompartirPer què l'editem?
Amb una desena de llibres d'assaig, Jesús Tuson s'ha erigit en els darrers vint anys com un dels grans divulgadors del nostre país sobre el llenguatge i la comunicació humana. Des dels prejudicis lingüístics fins a les metàfores, passant pels significats de les paraules, els sistemes d'escriptura o la diversitat de llengües del món, Jesús Tuson ens ha apropat aquestes matèries amb un llenguatge planer i directe, que es llegeix com una bona novel·la.

Fullegeu el llibre...
Comparteix


Opcions de compra en línia:

Format PAPER a via ReadOnTime (recomanat)

Format PAPER a Comprar a Laie llibreria
Format PAPER a
Format PAPER a (recomanat als EUA)
Format PAPER a (recomanat a Alemanya)
Format PAPER a (recomanat a França)
Format PAPER a (recomanat al Regne Unit)

Format eBOOK a (recomanat)
Format eBOOK a Comprar a Laie llibreria

Qui somContacteMailing List