Catàleg Editorial Tria Quinze dies de tardor
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 15 euros (IVA inclòs)

Montse Pou
Quinze dies de tardor

Tria de Narrativa, 10
Català. 462 pàg, 148 × 210 mm. Primera edició, 2013
ISBN: 978-84-92912-36-0
Editor: Diego Ruiz
Il·lustració de coberta: Oriol Malet

Quinze dies de tardor

Tothom sabia qui era. Ningú se sorprengué que l'haguessin mort. El cos del proxeneta Vasile Popescu fou trobat davant mateix de la casa on residia, en una urbanització d'Arenys. Li havien disparat quinze fletxes. La llum ha començat a canviar. El sotsinspector Marc Vernet, també professor del club de tir, no troba cap sospitós que tingui un mòbil per assassinar amb tanta dedicació. La Clara, per la seva banda, mentre intenta esbrinar on és en Moha, un alumne de la seva classe a qui ja fa massa dies que no veuen per l'institut, intenta superar les inseguretats que li impedeixen mantenir una relació estable amb en Vernet. I és que la mort de Popescu els mostrarà les pors d'algunes coses que són allà, sempre a prop.Trobareu més informació a la web de l'autora.
Per què l'editem?

En llegir el “primer dia”, hom s'adona que no som davant d'una novel·la d'assassins sense escrúpols i policies solitaris, amb gavardines fosques i llargues, i amb barba de dos dies, que troben pistes insòlites. No. Quan llegim el “primer dia”, ens adonem que són persones (ja no se'ls pot tractar merament com a personatges un cop acabat el primer capítol) amb qui ens creuem cada dia pel carrer, que també senten el mateix que sentim, que viuen el mateix que vivim, o hem viscut.

Per això editem el debut de Montse Pou, perquè la novel·la Quinze dies de tardor, en la qual es transmeten sentiments vívids tan a tocar, una passió producte de la mescla de la francesa Fred Vargas i la immortal Nicole Warren, no passa desapercebuda.


Fullegeu el llibre...

Opcions de compra online

Format PAPER a via ReadOnTime (recomanat)


Ben aviat, més opcions de compra i formats disponibles.


Qui somContacteMailing List