Catàleg Editorial Tria El riu dels ulls
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 15 euros (IVA inclòs)

Rafa Xambó
El riu dels ulls

Tria de Narrativa, 11
Català. 226 pàg., 148x210 mm. Primera edició, 2013
ISBN: 978-84-92912-42-1
Editora: Ferran Bataller, Ana Lozano.
Il·lustració de coberta: Oriol Malet

El riu dels ulls

«El riu dels Ulls, també anomenat riu Verd, naix d’uns ullals al terme de Benimodo i recorre els termes de l’Alcúdia i Guadassuar per a desembocar al Xúquer prop d’Alzira. En aquells ullals, com en els que hi ha al tros de marjal del terme d’Algemesí, hi ha l’univers sencer.»

L’univers que trobem en aquest llibre de Rafa Xambó difícilment qualificable. Un assaig lúcid i atent sobre la memòria i la vida, fragments d’una novel·la autobiogràfica d’una tensió narrativa corprenedora i un diari calmat, reflexiu, escrit a Glasgow. Tres mons, tres mirades complementàries d’un univers vist amb els ulls de la memòria des de la ciutat que acull l’autor i que no escapa al seu escrutini implacable: València.Per què l'editem?

Aquest llibre de Rafael Xambó ens agrada perquè suposa un repte d'edició. I ens agraden els reptes. No és una novel·la, encara que té fragments d'una novel·la escrita de manera magistral. No és un assaig, encara que l'autor esmola la ploma per disseccionar la realitat que l'envolta amb ulls i paraules d'assagista exprimentat. I no és un dietari, encara que ens conta el dia a dia d'una plàcida estança de treball a Glasgow, contrapunt ideal a la tensa, i de vegades dolorosa, narració de les altres parts del llibre. En definitiva, una obra inclassificable, rica, complexa i seductora.


Fullegeu el llibre...

Opcions de compra online

Format PAPER a via ReadOnTime (recomanat)
Qui somContacteMailing List