Catàleg Editorial Tria Ultratge, Joan Olivares
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 15 euros (IVA inclòs) ebook: 5 euros (IVA inclòs)

Joan Olivares
Ultratge

Tria de Narrativa, 9
Català. 136 pàgines. 21 x 15 cm. Primera edició, 2012
ISBN: 978-84-92912-32-2
Il·lustració de coberta: Oriol Malet

Joan Olivares - Ultratge

En Ultratge, el seu primer llibre de relats, Joan Olivares desplega tota la seua mestria narrativa per fer un retrat lúcid i irònic, i alhora nostàlgic, del món rural del migdia valencià.
En les 16 històries que el conformen —fragments d’una quotidianitat rural que s’escapa—, hi caben la tendresa, la desesperança, el dolor i la rebel·lia, les anècdotes de la postguerra, els retrats de la gent humil —sempre tendres i captivadors—, els mites, les il·lusions i les frustracions infantils... Tot això adobat amb un toc d’escepticisme i impregnat d’un inequívoc compromís personal i social amb el país.
Aquests relats són una bona mostra de l’estil narratiu i el cabal lèxic que caracteritzen l’obra de Joan Olivares, i que l’han convertit en una de les grans veus de la nostra narrativa actual.
Per què l'editem?

Les històries d'Ultratge es lligen amb plaer i s'assaboreixen a la boca com un deliciós plat de faves sacsades cuinades a foc molt lent, amb una prosa que flueix i que passeja el lector per les terres i la gent de poble i li contagia l'estima i l'admiració per un món humil i alhora rebel que se'n va indefugiblement. I per això les editem, perquè són una mostra d'una literatura excel·lent, una llengua ben contruïda, uns personatges que emocionen i unes històries d'aquelles que, quan les lliges, has de parar i respirar abans de continuar.


Fullegeu el llibre...Opcions de compra online

Format PAPER a via ReadOnTime (recomanat)


Ben aviat, més opcions de compra disponibles.


Qui somContacteMailing List