Catàleg Editorial Tria Vénen turbulències, Sara Bailac
Autors
Comprar
Editorial Tria llibres
Editorial Tria

Paper: 13 euros (IVA inclòs) · ebook: 8,85 euros (IVA inclòs) · Audiollibre: 10 euros (IVA inclòs)

Sara Bailac
Vénen turbulències

Tria de Poesia, 3
Català. 76 pàgines. Butxaca. 11 x 17,5 cm. Primera edició. 2010
ISBN: 9788492912087

Editorial Tria: Sara Bailac, Vénen turbulènciesEditorial Tria: Sara Bailac, Vénen turbulències

Amb Vénen turbulències, Sara Bailac fa un pas ferm per esdevenir una de les veus més interessants de la poesia catalana actual.

La prosa poètica d'aquests quaranta-tres poemes, d'una maduresa insòlita en la seva generació, combina una riquesa lèxica extraordinària amb un llenguatge directe i modern. Vénen turbulències és ple de matisos i de contrastos, a través dels quals l'autora contraposa els paisatges d'infantesa de l'Urgell amb els urbans de joventut a Barcelona, examina les contradiccions del retorn als orígens i dels viatges geogràfics i de l'esperit.

Les paraules de Vénen turbulències evoquen imatges i sensacions que ens són molt properes i familiars. A mesura que ens endinsem en les pàgines de llibre, ens adonem que la veu de l'autora es torna la nostra veu, que els sentiments que s'hi descriuen són els nostres sentiments, i que les disjuntives que s'hi plantegen també són les nostres disjuntives. La poesia de Bailac, d'una modernitat rabiosa en les formes i una profunditat extraordinaria en el contingut, t'atrapa des dels primers versos.

Aquest és un llibre ple d'enfrontaments íntims, de mirades al mirall per posar a prova les pròpies conviccions, que no deixarà  indiferent a ningú. Són poemes que «xino-xano es posen a la fila dels petons» i que, com «una voliana dòcil adormida a la paret blanca del passadí» ens «escalten volant a la cara». En definitiva, la poesia de Sara Bailac és feta «d'un oli dolç que es fa roent quan es revolta»

Una proposta captivadora que podeu gaudir en una triple edició en paper, llibre electrònic i audiollibre (amb les veus de la periodista Núria Coll i de l'autora), que suposa tota una novetat al nostre país.

Comparteix


Per què l'editem?

Vam conèixer la prosa poètica de Sara Bailac a través de la xarxa i des del primer moment ens va captivar: per les imatges que evoca, pel ritme dels seus versos i per la riquesa i modernitat del llenguatge. Un any abans del naixement de Tria Llibres, ja ens hi havíem posat en contacte per explicar-li el projecte que dúiem entre mans i per interessar-nos per la publicació del seu segon poemari. Tot això s'ha concretat en Vénen turbulències, el primer llibre que es publica al nostre país en paper, edició electrònica i audiollibre alhora.

Descobriu-lo, perquè creiem que, com a nosaltres, us captivarà.


Fullegeu el llibre...

Comparteix


Opcions de compra

Format PAPER a ReadOnTime (opció recomanada)

Format PAPER a (recomanat als EUA)
Format PAPER a (recomanat a Alemanya)
Format PAPER a (recomenat a França)

Format eBOOK a Todoebook
Compreu l'audiollibre en línia!


Qui somContacteMailing List